València

La particularitat daquest projecte està en la integració al fons de la paret als accessos a un safareig i un garatge de la casa amb el mateix moble blanc lacat de les columnes de la cuina. L’illa central es proposa en fusta de noguera massís i taulell INOX atemporal. El contrast d’un taulell industrial – fred amb el moble massís de fusta noguera. El fons totalment neutre i integrat amb la paret.

 

Al centre de les columnes incorporem els dos forns: un de vapor i un altre de convencional amb una zona central de petit electro vista i una pica. La taula de la cuina en noguera i la taula del menjador són del mateix acabat i amplada per unir en cas de celebració.

Superfície: 40 m2
Situació:
València

València

La particularitat daquest projecte està en la integració al fons de la paret als accessos a un safareig i un garatge de la casa amb el mateix moble blanc lacat de les columnes de la cuina. L’illa central es proposa en fusta de noguera massís i taulell INOX atemporal. El contrast d’un taulell industrial – fred amb el moble massís de fusta noguera. El fons totalment neutre i integrat amb la paret.

 

Al centre de les columnes incorporem els dos forns: un de vapor i un altre de convencional amb una zona central de petit electro vista i una pica. La taula de la cuina en noguera i la taula del menjador són del mateix acabat i amplada per unir en cas de celebració.

Superfície: 40 m2
Situació:
València